Ești sănătos, ești eficient





Fiți eficienți având grijă de sănătate!

Informați-vă și evaluați corect simptomele din timp:

       Prin ConsultatiiLaDomiciliu.ro eu și colegii medici, diversi medici specialiști, suntem mai aproape de dumneavoastră. Articolele pe care le-am scris pentru pacienții noștri au menirea de a vă încuraja să nu vă neglijați sănătatea, bunul cel mai de preț. Deveniți mai eficienți!

Soluția optimă? Programul de educație sanitară ușor accesibil "Întreabă medicul". Spre deosebire de metodele tradiționale de educație sanitară, ConsultatiiLaDomiciliu.ro aduce o mult mai buna accesibilitate a unor informații autentice, verificate de practica noastră medicală, ceea ce se concretizează într-o eficiență mult îmbunatățită pe mai multe planuri:


Beneficiile programului gratuit "Întreabă medicul":
  • Te informează corect și poți alege în cunoștință de cauză. Decât să cauți pe internet pe forumuri, sau să te tratezi băbește (poate cu un tratament corect, dar aplicat unui diagnostic eronat) mai bine te informezi. Și informezi și pe cei dragi dacă este cazul - câștigul este multiplicat, căci cine are informașia, stăpânește situația.
  • Este accesibil mult mai ușor decât o vizită la medic sau la spital. Indiferent de oră, ăn orice zi din săptămâna, ai acces la informații medicale verificate și de actualitate și poți să consulți un medic specialist la domiciliu dacă este cazul. Fiind informat corect, vei putea alege în cunoștință de cauză.
  • Nu întrerupe cursul activităților zilnice. Fie că e vorba de o consultație la domiciliu sau la sediu pentru agent economic, câștigul este în primul rând pentru pacient pentru că nu-și va mai neglija boala lăsându-i loc sa se agraveze, dar și pentru familie și pentru locul unde lucrează, fiindcă va fi mai repede și mai ușor consultat de un medic specialist, iar afecțiunea lui tratată corect din timp, dându-i posibilitatea să aibă din nou randamentul maxim.
  • Reduce costurile. Atât programul în sine, cât și serviciile medicale online și de consultații la domiciliu cu medic specialist, prin faptul că pacientul corect informat acționează mai din timp și mai eficace, ajută la reducerea costurilor unui tratament la domiciliu.
  • Ofera acces mai usor la investigatii de specialitate, ecografie la domiciliu. Se pot examina prin ultrasonografie la domiciliu toate organele interne, precum si muschi, articulatii si alte zone care contin lichid. Mai multe detalii gasit in acest articol despre ecografie la domiciliu, pe site-ul COnsultatiiLaDomiciliu.ro.
  • Programe personalizate. Dacă ești un pacient cu afecțiuni cronice, ai cu atât mai mult nevoie să poți oricând contacta un medic specialist. O afecțiune devine cronică atunci când organismul nu o mai poate rezolva prin forțe proprii și are nevoie de ajutor. Dar sunt o multitudine de factori care pot afecta randamentul acestui ajutor medicamentos - de aceea este nevoie sa fim atenti la simptomatologie, căci acesta este modul în care corpul ne spune despre problemele sale medicale. Dacă aveți nevoie de suport medical frecvent, veți fi avantajați de abonamentele medicale dedicate, care au prețuri mai reduse pentru un pachet mai vast de servicii medicale.
  • Este mai ecologic. Reducând costurile cu tratamentul îndelungat, reducem cantitatea de energie folosită pentru aceasta și pentru producerea tuturor medicamentelor folosite, precum și cantitatea de deșeuri ce rezultă din activitatea medicală.

0 Comentarii

 

Individualitate, Intimitate, Confidentialitate, TIMP

Caci respectam omul, iar TIMPUL este cea mai valoroasa resursa a omului.

Suna medicul