Cat costa ambulanta privata in Bucuresti



Preturi Ambulante Private Bucuresti

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 3 săptămâni
Am gasit un articol pe forumul “7 pitici” despre preturile la consultatii la domiciliu oferite de diverse servicii de Ambulanta private din Bucuresti si Ilfov. E drept ca preturile sunt din 2007 dar cred ca articolul este interesant asa ca-l voi relua cu permisiunea lui Kiki: ” S.O.S. Emergency Services – 976 sau 9761 ‘Un The post Preturi Ambulante Private Bucuresti appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Te gandesti sa iei steroizi?

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 3 săptămâni
Leziunile hepatice cauzate de steroizi anabolizanți și contraceptive steroidiene The post Te gandesti sa iei steroizi? appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Ecografie articulara la domiciliu

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 3 săptămâni
Dupa un traumatism al membului inferior care implica genunchiul (traumatism articular direct, entorsa sau luxatie, cadere la acelasi nivel sau de la alt nivel – mai mult de 1m inaltime) cartilajele articulare si ligamentele care intaresc articulatia genunchiului pot ceda, producand durere si disfunctionalitati care daca sunt neglijate se pot accentua si pot ramane definitive. The post Ecografie articulara la domiciliu appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Curs acreditat de masaj somatic

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 4 săptămâni
Cursul de calificare acreditat, pentru masaj somatic dureaza 20 zile si se desfasoara in weekend. Cursul de calificare se adreseaza atat specialistilor, Reflexoterapeut, Tehnician Maseur, cat si celor caree vor sa deprinda de la specialisti tehnica masajului, care cu siguranta le va fi utila si in viata de zi cu zi. Cunostinte teoretice de masaj: anatomia The post Curs acreditat de masaj somatic appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.

0 Comentarii

 

Individualitate, Intimitate, Confidentialitate, TIMP

Caci respectam omul, iar TIMPUL este cea mai valoroasa resursa a omului.

Suna medicul