Inchiriere Holter EKG, TA, Apnee

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum o săptămână
Inchiriere Concentrator de oxigen portabil la domiciliu, Holter EKG, TA, Apnee in somn The post Inchiriere Holter EKG, TA, Apnee appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Inchiriere Concentrator Oxigen Portabil

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum o săptămână
Daca aveti nevoie la domiciliu de un concentrator de oxigen portabil, pentru batrani si pentru adulti si copii, sau doriti sa inchiriati un holter EKG, pentru tensiune arteriala sau pentru apnee in somn, va recomand sa apelati la solutia oferita de mine prin ConsultatiiLaDomiciliu.ro pentru inchirierea in conditii avantajoase a unui astfel de aparat. Pretul pentru concentrator de oxigen la domiciliu este 350lei, The post Inchiriere Concentrator Oxigen Portabil appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Abonament medical nelimitat la domiciliu

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 2 săptămâni
Abonamentul medical nelimitat dedicat sănătății familiei tale. Ai siguranța că poți suna oricând ai nevoie un medic specialist, să nu mai fie cazul să amâni boala riscând să se agraveze, sau să stai să suferi când ai putea să începi să te tratezi corect acasă. The post Abonament medical nelimitat la domiciliu appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.


Tratamente stomatologice de urgenta

dr.ganea la Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov - Acum 3 săptămâni
Tratamente stomatologice de urgenta la domiciliu Bucuresti Sector si Ilfov The post Tratamente stomatologice de urgenta appeared first on Consultatii Medicale La Domiciliu - Bucuresti si Ilfov.