Inca un Pinterest?!


Astazi s-a lansat pentru public Blogvio, un sistem care ofera posibilitatea de a-ti crea pe site propriile galerii foto, super prezentari si alte brizbrizuri high-tech fara a cunoaste deloc vreun limbaj de programare. Iti faci cont pe Blogvio.com sau te loghezi direct din contul de Facebook, apoi creezi un widget, il incarci cu fotografiile tale de pe calculator sau direct din galeriile facebook,

Desi in esenta nu ma impresioneaza deocamdata, arta apartinand efectiv creatorilor care vor pune la lucru aceasta tehnologie, din punct de vedere al utilizatorului, Blogvio este intr-adevar foate usor de folosit.

Asta dupa ce iti dai seama la ce foloseste. Mie mi se pare ca e un fel de Pinterest care in loc sa puna fotografiile una langa alta, le aseaza una peste alta gramada, vizitatorilor ramanandu-le sarcina sa descopere ce arata fiecare fotografie. Creatorul fiecarei galerii din acestea poate alege dimensiunea, fondul, modul de asezare si ordinea in care apar fotografiile.

Deasemenea, sistemul suporta si... VIDEO, gazduite pe site-ul propriu sau pe youtube sau alte site-uri de gazduire video gratuite. Serviciul Blogvio este gratuit pana la limita de 50.000 de vizualizari pe zi, dupa care se percepe o taxa lunara modica, o strategie consacrata deja de binecunocutul messenger pentru telefoane smartphone Whatsapp.


De fapt Blogvio.com


Este vorba despre a da posibilitatea utilizatorilor care nu cunosc programare web, sa implementeze pe site-urile si blogurile lor efecte dinamice deosebite, text care se deruleaza, animatii diverse pe care si le pot personaliza dupa dorinta. Astfel, Blogvio.com atrage utilizatorii care nu cunosc programare web, urmand ca pe parcurs sa diversifice oferta de widget-uri si prin largirea portofoliului sa devina din ce in ce mai popular. Cel mai probabil pasul urmator este crearea unei comunitati si transformarea membrilor ei in creatori de continut. In opinia mea produsul este util si are o piata, succesul sau depinzand in cea mai mare masura de promovarea eficienta. Eu m-am gandit la aceasta idee pentru medicii utilizatori ai "Directorului Medicilor de Familie din Romania", dar am gasit metode mai simple - totul se face automat si numai cine vrea in mod deosebit, poate implementa astfel de imbunatatiri site-ului propru gazduit de Portalul MedFam.ro
Widget-urile Blogvio sunt compatibile cu orice fel de pagina web indiferent de platforma pe care a fost creata sau pe care este gazduit site-ul. Creatorii Blogvio le ofera sub o forma usor digerabila de utilizatorii non-tech in schimbul referintei pe care acestia o fac Blogvio, sistemula stfel creat fiind astfel promovat prin proprii utilizatori, in mod similar cu creditele de la banci.

Concluzie Blogvio surprinde..


In final cred ca Blogvio surprinde si ofera utilizatorilor/cititorilor/vizitatorilor site-ului care foloseste widget-urile diferite puse la dispozitie creatorilor de continut, ceea ce odinioara rasfoirea unui album vechi ne facea sa simtim.

Iata rezultatul music player-ului pentru ConsultatiiLaDomiciliu.ro