Ce facem pentru pacientii nostri

 


Individualitate, Intimitate, Confidentialitate, TIMP

Valorile pe care le oferim pacientilor

Individualitatea si Libertatea pacientului

Se pare ca atat de mult a apreciat Dumnezeu libertatea omului incat desi putea, nu l-a fortat sa aleaga o cale sau alta ca sa se mantuiasca cum ar fi tentat sa faca oricare parinte. Ca sa creasca, omul trebuie sa aleaga, sa greseasca si sa invete din greseli, prin urmare nici noi nu putem si nici nu trebuie sa impunem ceva pacientului sau sa alegem in locul lui. Si Colegiul Medicilor britanic pune pe primul loc aceasta valoare.

De aceea ne straduim intotdeauna ca pacientul sa inteleaga care sunt optiunile si sa poata alege in cunostinta de cauza.

Intimitatea si Confidentialitatea

In anumite situatii, chiar nu te poti lipsi de intimitate si confidentialitate, asa ca preferi siguranta pe care ti-o ofera la un nivel confortabil, mediul tau de acasa. Sanatatea este si va fi intotdeauna o problema strict personala, pentru ca e legata de alegerile pe care le facem ca indivizi. Fara protectia intimitatii si confidentialitatii, relatia pacientului cu medicul ar fi practic inutila - omul poate oricand sa citeasca Formula As sau sa intrebe publicul pe forumuri.

De aceea legea din orice stat protejeaza dreptul la intimitate, pentru a garanta libertatea de alegere netulburata la care avem fiecare dreptul.

Datoria de credinta ca medici

Omul sufera cand e bolnav, iar menirea medicului este sa-i aline suferinta data de boala, fie ea fizica, fie psihica. Pentru ca cine daca nu medicul este cel mai bine pregatit ca sa o faca in mod optim?!

Medicina evoluează continuu și cine daca nu noi medicii, putem sa aducem noile tehnologii si inovatii mai aproape de pacient?

De aceea scriem articole pe blogurile medicale, pentru ca dvs sa va puteti informa direct de la medicii specialisti.

TIMPUL 

Amintiti-va ca timpul este o resursa nepretuita - bani, greseli, mai recuperezi, dar timp...

De aceea am facut campania "Tine-ti medicul aproape!"..

.

Ce facem pentru pacientii nostri

      In afara de ofertele cu care vin in sprijinul pacientilor mei, pe site veti gasi informatii utile pentru situatii medicale in care nu stiti ce sa faceti. Va rog urmariti prin email articolele care va intereseaza si puneti intrebari pe Forum. Daca nu gasiti in cazurile discutate un raspuns la intrebarile dvs, va rog sa solicitati o consultatie medicala fie online, fie telefonic, fie la domiciliu, dupa caz.

Consultatia la domiciliu cuprinde

  • deplasarea medicului specialist acasa, pentru consultatie medicala la domiciliu sau la sediu
  • o anamneza detaliata finalizata prin alcatuirea fisei medicale cu informatii medicale relevante pentru evolutie si prognostic (fisa medicala ramane la pacient)
  • consultatia medicala propriuzisa acasa sau la sediu
  • formularea diagnosticului diferential si diagnosticului probabil, in conditii de consult medical acasa
  • plan de investigatii medicale pentru sustinerea diagnosticului final – recomandare in scris analize medicale
  • informarea detaliata a pacientului in legatura cu situatia sa medicala si optiunile sale - raman si pe fisa medicala
  • recomandari medicalereteta medicalainformarea si obtinere in scris a consimtamantului, respectiv refuzului, dupa caz, pentru interventii considerate necesare sau utile.

In urma acestei consultatii vom stabili:

  • daca este cazul sa faceti un tratament acasa,
  • ce asteptam sa se intample in urma acestui tratament,
  • cand si daca ulterior va trebui sa mergeti la un medic specialist,
  • daca este cazul sa mergeti la o unitate de primire urgente,
  • daca sau cand este cazul sa chemati o Ambulanta privata. 

Fiecare din aceste situatii are indicatiile, avantajele si neajunsurile ei si consider ca o discutie cu un medic specialist care a lucrat si pe Ambulanta privata si la Urgente v-ar economisi mult timp si efort. Pentru a va informa direct de la specialisti, pe site veti gasi tratate astfel de situatii. Va rog cititi articolele si Termeni si conditii inainte de a ne contacta sau de a face o programare pentru consultatie medicala la domciliu sau online. Folosirea oricăruia din mijloacele de comunicare puse la dispozitie implica acceptul din partea dvs fata de Termeni si conditii care echivaleaza cu un contract online.

0 Comentarii

 

Individualitate, Intimitate, Confidentialitate, TIMP

Caci respectam omul, iar TIMPUL este cea mai valoroasa resursa a omului.

Suna medicul